0533 851 94 94
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Ortak Pos Katkıları

Üye işyerlerine katkıları

Ortak POS kullanımı üye işyerlerine verimlilik başta olmak üzere birçok avantaj sunar. Ortak POS uygulaması kullanan işyeri kart pazarının çoğuna hitap edeceği için farklı bankaların taksit/puan/ödül uygulamalarını müşterilerine sunmuş olur. Aynı zamanda kasa önünde POS’ların yaratmış olduğu kalabalık görüntüden kurtularak daha ferah bir çalışma alanına sahip olur.

Tüketicilere katkıları

Bugün, birçok kart sahibi, puan biriktirme, taksit, ödül gibi uygulamalar konusunda oldukça hassas davranarak alışveriş yapıyor. Bu nedenle alışveriş için kartının geçerli olduğu işyerlerini tercih ediyor. Bu durum, alışverişte kısıtlama yaratabildiği gibi, zaman zaman fırsatların kullanılamamasına da neden olabiliyor. Ortak POS, birden çok banka uygulamasını üzerinde taşıdığı için, kart sahibinin bu sorununu ortadan kalkmış oluyor. Özellikle geniş bir zincir yapısı olan büyük perakende grupları, bu sistemi kullanarak müşterisinin dilediği kartı kullanmasına olanak sağlıyor. Böylece hem müşteri memnuniyetini arttırıyor, hem de maliyetlerini düşürerek avantajlar sağlıyor.

Ekonomiye katkıları

Ortak POS, POS kirliliğini ortadan kaldıran ve bu sayede katma değer yaratan bir modeldir. Yatırımların donanımlar yerine ödeme sistemlerindeki yazılım hizmetlerine yapılmasını sağlayarak kartlı ödemelerin yaygınlaşmasında dolaylı olarak etkili olur. Böylece ekonominin kayıt altına alınmasına katkı sağlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?

%d blogcu bunu beğendi: